Libnet.ro
UNICEF

11:46

Se anunta un nou PROTEST MASIV, la o luna de la violentele din Piata Victoriei: `Cerem demisia lui Dragnea. Noi suntem poporul. Noi nu cedam`

B1 B1,
Se anunta un nou PROTEST MASIV, la o luna de la violentele din Piata Victoriei: `Cerem demisia lui Dragnea. Noi suntem poporul. Noi nu cedam`

Romanii se pregatesc sa iasa din nou in strada in numar foarte mare pentru a cere demisia Guvernului. Noul protest masiv este anuntat pentru data de 10 septembrie, la o luna de la protestul diasporei care s-a. continuă pe B1

Procurorul General atrage atentia asupra atacurilor sistematice la care sunt supusi unii procurori care ancheteaza violentele din Piata Victoriei: Cate plangeri au fost depuse pana acum

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, atrage atentia asupra atacurilor mediatice sistematice care vizeaza unii procurori care ancheteaza violentele de la protestul de pe 10.

Un nou protest in Piata Victoriei, la o saptamana dupa violentele de la mitingul diasporei (FOTO)

UPDATE: Aproximativ 400 de persoane protesteaza in Piata Victoriei. Unii dintre protestatari poarta masti de gaze. Un nou protest are loc vineri seara in Piata Victoriei din Capitala. Este vorba.

Un nou protest in Piata Victoriei, la o saptamana dupa violentele de la mitingul diasporei

Un nou protest are loc vineri seara in Piata Victoriei din Capitala. Este vorba despre o actiune de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor de vinerea trecuta, potrivit mesajului de pe pagina.

Un nou protest anuntat vineri pentru a marca o saptamna de la violentele din 10 august, sub deviza Democratia moare n gaze si bastoane!

Un nou protest este anuntat pentru vineri seara, ora 22:45, pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august care au fost marcate de interventia violenta a Jandarmeriei, peste 450 de oameni avand nevoie de ingrijiri medicale. Manifestatia va avea loc sub deviza Democratia moare in gaze si bastoane!.

Scandal urias dupa scrisoarea trimisa de premierul Dancila legata de violentele din 10 august

Este scandal urias dupa scrisoarea trimisa de Guvern Comisiei Europene in legatura cu violentele din 10 august. in documentul semnat de Viorica Dancila se arata ca au existat incercari de inlaturare.

Primele precizari ale Spitalului Judetean Alexandria despre PROTESTATARUL MORT la cateva zile de la GAZAREA din Piata Victoriei

Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria vine, luni, cu primele precizari in cazul mortii protestatarului care a murit la o saptamana dupa ce a participat la manifestatia anti PSD din Piata Victoriei, unde i .

Procurorul General si-a intrerupt concediul pentru a se ocupa de dosarul VIOLENTELOR de la protestele din Piata Victoriei

Procurorul General, Augustin Lazar, si-a intrerupt concediul in contextul in care Parchetul General intrumenteaza dosarul violentelor de la mitingul de pe 10 august din Piata Victoriei. Amintim ca un barbat.

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului ii JIGNESTE pe protestatarii din Piata Victoriei: DIASPORENI sau M**ENGISTI? (FOTO)

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tanasescu, a scris un mesaj cel putin jignitor la adresa miilor de romani care au participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Diasporeni.

Un nou protest n Piata Victoriei la o saptamna dupa violentele din 10 august

Aproximativ 200 de persoane s-au strans vineri in Piata Victoriei pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august, cand Jandarmeria a intervenit violent pentru a dispersa multimea.

VIDEO Un nou protest n Piata Victoriei la o saptamna dupa violentele din 10 august / Protestatarii s-au ntors cu spatele catre sediul Guvernului tinnd minile n sus

Cateva sute de persoane s-au strans vineri in Piata Victoriei pentru a marca o saptamana de la manifestatiile din 10 august, cand Jandarmeria a intervenit violent pentru a dispersa multimea. Oamenii au scandat Unitate; Demisia! si Justitie, nu coruptie!. UPDATE 23:00 Protestatarii s-au intors cu spatele catre sediul Guvernului, tinand mainile in sus, potrivit Agerpres. Gestul a fost facut la ora 22,45, cand fusese convocata pe retelele de socializare o actiune de comemorare a violentelor inregistrate la mitingul din 10 august.

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )